BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Harry terug naar Australië

Prins Harry is op de terugweg naar Australië. Hij gaat de geboorte van zijn neefje of nichtje, het tweede kind van zijn broer prins William, zeker missen. Maandagavond vertrok de prins na een kort verblijf in Londen.

Prins Harry was zondag nog bij de marathon in Londen nadat hij zaterdag met zijn vader prins Charles in Turkije de slag om Gallipoli herdacht. In Londen bezocht Harry volgens Engelse tabloids ook zijn broer en hoogzwangere schoonzus. Kate is naar verluidt al een aantal dagen overtijd.

Maandagavond nam Harry een late vlucht uit Londen, terug naar Australië voor het tweede deel van zijn training bij legeronderdelen in Perth en Sydney. Aansluitend, van 9 tot en met 16 mei, maakt hij zijn eerste officiële reis naar Nieuw-Zeeland. Op het reisschema staat onder meer een bezoek aan het dunbevolkte Stewarteiland. Ook doet Harry de steden Wanaka en Christchurch aan.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: