BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Harry waagt zich aan rolstoelfootball

Prins Harry heeft zich in Australië gewaagd aan een potje rolstoelfootball met gewonde soldaten uit het Australische leger. Er zijn afgelopen weekend beelden van het sportieve uitje en zijn andere activiteiten 'Down Under' vrijgegeven.

Prins Harry zwaait in juni na tien jaar militaire dienst af bij het Britse leger, maar zover is het nu nog niet. De 30-jarige prins, die onder meer in Afghanistan heeft gediend als helikopterpiloot, verblijft momenteel in Australië voor een vier weken durende training met het Australische leger. Hij heeft er inmiddels twee weken op zitten.

In de eerste weken had de jongste zoon van prins Charles al veel te doen. 'Captain Wales', zoals sommigen hem zijn gaan noemen, kroop bijvoorbeeld achter de knuppel van een zeer geavanceerde Tiger-legerhelikopter. Ook ontmoette prins Harry enkele Aboriginals en ging hij twee nachten kamperen in de Australische wildernis.

Bron: ANP

Bekijk de video

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: