BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins William en Catherine geven koffie en gebak aan wachtende fans

Prins William (32) en zijn vrouw Catherine (33) hebben koffie en wat lekkers aangeboden aan fans die al dagen wachten op de geboorte van het tweede kind van het prinselijk paar. Ze stuurden dinsdagochtend croissants en gebakjes van een bakker uit de buurt.

Fanatieke fans van de Britse royals zitten al dagen voor het St Mary's Hospital in Londen in afwachting van de geboorte van de kleine broer of zus van prins George (1). "Jullie zitten er al een flinke tijd. De hertog en hertogin van Cambridge willen graag laten weten dat ze aan jullie denken", liet een woordvoerder van Kensington Palace volgens persbureau DPA aan de fans weten.

Catherine, die nu echt elk moment kan bevallen, is nog in Kensington Palace. Daarvandaan is het slechts een kort ritje naar de Lindo-vleugel van het ziekenhuis, waar ze volgens plan gaat bevallen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: