BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Beatrix bij conferentie Long Live Arts

Prinses Beatrix woont donderdagmiddag 21 mei een feestelijke voorstelling bij die de conferentie Long Live Arts markeert. De voorstelling vindt plaats in het Theater aan het Spui in Den Haag.

Bij de internationale conferentie staat cultuurparticipatie door ouderen centraal. De prinses is aanwezig bij de voorstelling Opening Night: Feel the Arts, waarbij oudere podiumkunstenaars acte de présence geven.

De driedaagse conferentie omvat presentaties, workshops en excursies in relatie tot ouderen en het deelnemen aan cultuur. Long Live Arts is een samenwerkingsverband van de Nederlandse partners van Lang Leve Kunst, waaronder de ministeries van OCW en VWS. Ook zijn the Baring Foundation (Verenigd Koninkrijk), het Vlaamse ministerie van Cultuur, Jeugd, Sport en Media en het Duitse instituut Kubia betrokken. Zij werken samen om de oudere generatie door middel van cultuurparticipatie meer welzijn te bieden.

Bron: RVD

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook