BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Margriet met familie naar herdenkingen in Holten, Rhenen en Wageningen

Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven wonen op maandag 4 mei de herdenkingen in Holten en Rhenen bij. Op dinsdag 5 mei zijn zij aanwezig bij de herdenking in Wageningen.

In de ochtend van 4 mei zijn prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven aanwezig bij de herdenking op de Canadese Begraafplaats in Holten.
 
Maandagavond 4 mei wonen de prinses, Pieter van Vollenhoven, prins Pieter-Christiaan en prinses Anita op het Militair Ereveld Grebbeberg te Rhenen de herdenkingsplechtigheid bij voor beroepsmilitairen en dienstplichtigen die sinds 1940 waar ook ter wereld voor het Koninkrijk zijn gevallen.
 
Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven zijn op dinsdag 5 mei aanwezig in Wageningen bij de herdenking van de capitulaties van de Duitse en Japanse bezettingsmacht in Nederland en het voormalig Nederlands-Indië in 1945.

Bron: RVD

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: