BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Zwangere Madeleine deelt foto van dochter

De Zweedse prinses Madeleine heeft een nieuwe foto van haar dochter prinses Leonore via Facebook gedeeld. Het plaatje van het kleine meisje valt in goede aarde, want bijna 60.000 mensen laten weten dat zij het kiekje 'leuk' vinden.

Op de foto is Leonore te zien in een tuin, ze heeft een roze jasje aan en een mutsje op terwijl ze naar wat bloemetjes kijkt. "Het is eindelijk lente", schrijft de prinses bij het plaatje.

Bekijk hier de Facebookpagina

Prinses Madeleine, die in verwachting is van haar tweede kindje, deelt niet vaak foto's van haar dochter. Leonore werd op 20 februari 2014 geboren. In juni krijgt Leonore een broertje of zusje.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: