BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Brits koninghuis toont foto's prins Harry in actie

Het Britse koningshuis heeft nieuwe trainingsbeelden van prins Harry vrijgegeven. De foto's zijn afkomstig van de trainingsmissie van de prins in Australië.

De foto's van Harry staan op de website van het Britse hof. Harry is in tenue te zien, zittend in een helikopter met een geweer in zijn handen. De zoon van prins Charles is ook te zien in het water en op een boot. Het laatste plaatje toont Harry terwijl hij een hond knuffelt.

De 30-jarige Harry trainde de afgelopen weken mee met het leger van Australië. Zijn laatste dag in Australië zit er inmiddels bijna op. De prins begint zaterdag aan zijn eerste officiële reis naar Nieuw-Zeeland, te beginnen in de hoofdstad Wellington. Daarna gaat de prins weer naar huis en kan hij eindelijk zijn pasgeboren nichtje prinses Charlotte opzoeken.

 

Bekijk hier de foto's

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook