BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Jordaanse koning Abdullah bezoekt Duitsland

Koning Abdullah II van Jordanië is woensdag in Duitsland. Hij heeft tijdens zijn eendaagse werkbezoek gesproken met de Duitse president Joachim Gauck en bondskanselier Angela Merkel.

De Jordaanse vorst ontmoette Gauck bij Slot Bellevue in Berlijn, de officiële ambtswoning van de president, waar hij de erewacht inspecteerde tijdens een welkomstceremonie. Later op de dag sprak de koning met Angela Merkel in haar kantoor in de Duitse hoofdstad. Het is niet duidelijk waar de gesprekken precies over gingen.

Koning Abdullah was dinsdag ook al op pad in het buitenland. Hij was toen in Albanië voor een ontmoeting met de Albanese president Bujar Nishani en zijn minister-president Edi Rama.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: