BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

'Koningin Elizabeth heel blij met Charlotte'

Tijdens het eerste tuinfeest van het jaar bij Buckingham Palace heeft koningin Elizabeth dinsdag voor het eerst in het openbaar gesproken over haar pasgeboren achterkleinkind prinses Charlotte.

Bij het tuinfeest waren zo'n 8.000 mensen aanwezig. De Britse vorstin sprak met enkele aanwezigen. Susan Pollack was een van de gelukkigen om een praatje te maken met de koningin. "Ik vertelde haar dat ik erg blij ben met de komst van het prinsesje", aldus Susan. "Wij vinden het ook geweldig om weer een meisje in de familie te hebben", zou de koningin hebben geantwoord. "Ze lachte veel, was ontspannen en genoot van het tuinfeest", vervolgt Pollack over de 89-jarige koningin.

Koningin Elizabeth ging vorige week naar Kensington Palace om de kleine Charlotte te bewonderen. Vlak na haar bezoek vertrokken de kersverse ouders, prins William en zijn vrouw Catherine, naar Anmer Hall. Daar zal het gezin de komende weken waarschijnlijk verblijven.

Koningin Elizabeth kreeg bij het tuinfeest gezelschap van haar echtgenoot prins Philip, prins Charles, Camilla, prins Edward en zijn vrouw Sophie. Daily Mail heeft verschillende foto's van het tuinfeest online gezet. Bekijk ze hier

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: