BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kroonprins Frederik viert 47e verjaardag

De Deense kroonprins Frederik is dinsdag jarig. De zoon van koningin Margrethe en prins-gemaal Henrik is 47 jaar oud geworden.

Of de kroonprins zijn geboortedag gaat vieren en hoe is niet bekend. Prins Frederik heeft dinsdag in ieder geval geen afspraken in zijn openbare agenda staan.

Vorige week was kroonprins Frederik nog samen met zijn vrouw Mary in de Duitse deelstaten Hamburg en Beieren. Het kroonprinselijk paar bracht een driedaags bezoek en werd daarbij vergezeld door een handelsdelegatie waaraan 75 Deense bedrijven deelnamen. Doel van het bezoek was dan ook om Deense producten en bedrijven onder Duitse aandacht te brengen. In maart brachten Frederik en Mary ook al een dergelijk driedaags bezoek aan Japan.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: