BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Charles en Camilla op kraambezoek

Prins Charles en zijn echtgenote Camilla zijn zondagmiddag op kraamvisite geweest in Kensington Palace. Na de kennismaking met zijn eerste kleindochter kroop de prins weer zelf achter het stuur en zwaaide hij bij het wegrijden naar de fotografen en cameraploegen.

Aan het begin van de middag kwamen ook Catherine's moeder Carole Middleton en zus Pippa naar het paleis om het pasgeboren prinsesje te bewonderen. Later arriveerde Michael Middleton, de vader van Kate, bij het woonverblijf van prins William en Catherine.

Ook prins Harry wil heel graag zijn nieuwe nichtje zien. Dat twittert Kensington Palace zondag namens de Britse prins: "Ze is echt mooi, ik kan niet wachten om haar te ontmoeten." De jongste zoon van prins Charles zit momenteel in Australië voor zijn legertraining en kan pas over een paar weken op kraamvisite bij het tweede kindje van zijn broer en schoonzus.

Hertogin Catherine beviel zaterdagochtend van haar dochter in het St. Mary's ziekenhuis in Londen. Het zusje van prins George werd om 08.34 uur lokale tijd geboren en weegt ruim 3,7 kilo. De naam van het meisje is nog niet bekendgemaakt. Zaterdag aan het begin van de avond poseerden de trotse ouders met hun dochtertje. Korte tijd na de fotosessie stapte het stel met de baby in de auto op weg naar huis.

Prins William en zijn vrouw hebben het personeel van St. Mary's Hospital via Twitter bedankt. "Ze willen alle medewerkers van het ziekenhuis bedanken voor de goede zorgen", twittert Kensington Palace. "Ook zijn ze dankbaar voor de vele gelukswensen."

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: