BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Harry wil graag vader worden

Prins Harry zou dolgraag kinderen willen, maar realiseert zich maar al te goed dat vader worden niet iets is wat je kunt afdwingen. "Het gebeurt wanneer het gebeurt", aldus de 30-jarige prins in een interview met Sky News.

Prins Harry, die nog wacht op de juiste vrouw, is momenteel in Nieuw-Zeeland. "Zulke tripjes zijn ontzettend leuk. Hopelijk doe ik het in mijn eentje goed. Het zou geweldig zijn om iemand naast me te hebben om de druk mee te delen. Maar die tijd komt wel."

Door zijn reis naar Down Under heeft prins Harry zijn pasgeboren nichtje Charlotte nog niet gezien. "William heeft me wel twee foto's van haar gestuurd. Ik kijk er heel erg naar uit om haar te zien en vast te houden."

Prins Harry komt vanwege zijn functie regelmatig in contact met kinderen. Zo beantwoordde hij in Nieuw-Zeeland vragen van schoolkinderen. Een meisje wilde weten wat voor cadeau hij voor zijn nichtje zou kopen, waarop hij vertelde dat hij al een heleboel teddyberen en speelgoed voor haar had gekregen tijdens zijn verblijf in het land.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: