BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins William maandag weer aan het werk

Prins William heeft maandag weer de eerste verplichting op de agenda staan. De kersverse vader - zijn dochtertje Charlotte werd op 2 mei geboren - heeft twee besprekingen staan in Zwitserland voor United for Wildlife.

Deze organisatie is opgericht door de Royal Foundation van de hertog en hertogin van Cambridge en prins Harry. Zowel William als zijn broertje zijn dan ook ambassadeur van de stichting, die zich inzet voor bedreigde dieren en het tegengaan van illegale stroperij.

Twee dagen na zijn trip naar Zwitserland ontmoet William het nationale vrouwenvoetbalteam van Engeland. De dames maken zich momenteel op voor het WK vrouwenvoetbal in Canada.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook