BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins William met gezin vertrokken naar Anmer Hall

Prins William is dinsdag zoals verwacht met zijn jonge gezin van Kensington Palace in Londen vertrokken naar Anmer Hall, op zo'n 190 kilometer van de hoofdstad bij Norfolk. De verwachting is dat William en echtgenote Catherine daar de komende weken zullen doorbrengen met hun pas geboren baby prinses Charlotte en zoontje prins George.

Anmer Hall biedt meer privacy dan Kensington Palace. Het ligt op het koninklijke landhoed Sandringham, waar William en Catherine zich meer dan in Londen kunnen afschermen van de immer nieuwsgierige fotografen en het publiek.

Dat het prinselijk paar met de kinderen Kensington Palace verliet, was meteen alweer belangrijk nieuws voor veel Britse media, die op internet al dagenlang rechtstreeks verslag doen van elke ademstoot van de zaterdag geboren baby.

Bron: ANP