BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins William vermoeid door slapeloze nachten

Prins William (32) voelt de effecten van het vaderschap. De vader van twee jonge kinderen heeft al een aantal slapeloze nachten gehad sinds zijn vrouw Catherine ruim twee weken geleden van hun tweede kindje, prinses Charlotte, beviel.

Dat zei de hertog van Cambridge woensdag tijdens een bezoek aan het nationale vrouwenvoetbalteam van Engeland op hun trainingscomplex St. George's Park in Burton-upon-Trent, schrijft People.

De speelsters vroegen prins William of zijn kinderen hem 's nachts wakker houden, aldus aanvoerster Steph Houghton. "Hij vertelde dat hij erg geniet van het vaderschap. De kleine Charlotte houdt hem 's nachts wel uit zijn nachtrust. Misschien dat hij daarom een beetje vermoeid uit zijn ogen keek." De speelsters vroegen hem ook of zijn 22 maanden oude zoontje prins George een voetballer in de dop is. "Hopelijk", reageerde prins William volgens Houghton. "Hij zei dat George wel veel beweegt."

Tijdens zijn bezoek maakte de prins ook tijd om in de kleedkamer met de vrouwen op de foto te gaan. Kensington Palace heeft de groepsfoto via Twitter online gezet. De voetbalsters bereiden zich momenteel voor op het WK vrouwenvoetbal in Canada. Dat begint op 6 juni.

Het voetbalcentrum St. George's Park is geen onbekend terrein voor prins  William. In 2012 opende hij het centrum samen met zijn vrouw Catherine.

Bekijk hier de foto met de voetbalsters

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: