BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

'Prinses Madeleine vertrekt naar Londen'

De Zweedse prinses Madeleine en haar man Chris O'Neill blijven niet in Zweden wonen. Een medewerker van het Zweedse hof heeft tegenover de krant Aftonbladet bevestigd dat het gezin in de herfst naar Londen vertrekt.

"Het hele gezin is van plan om ergens in deze herfst naar Engeland te verhuizen", aldus de mederwerker. "Het grootste deel van Chris zijn werk vindt in Engeland plaats." Volgens verschillende Zweedse media woont Chris al een tijdje in de Engelse hoofdstad.

Prinses Madeleine is momenteel hoogzwanger van haar tweede kindje. Op 20 februari 2014 werd dochtertje Leonore geboren in New York.

Madeleine en Chris verhuisden in december van New York naar Stockholm. De prinses liet toen weten dat ze nog niet wist waar zij en haar gezin zich zouden vestigen. Ze vertelde wel dat ze het fijn vond om dichter bij haar familie in de buurt te wonen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: