BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven aanwezig bij galadiner International Chamber of Shipping

Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven zijn dinsdagavond 9 juni aanwezig bij het galadiner van de International Chamber op Shipping (ICS) in Rotterdam.

Van 9 tot 11 juni vindt in Rotterdam de bestuurs- en jaarvergadering plaats van de ICS, de mondiale koepel van nationale redersverenigingen. De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) is gastheer en organisator van de ICS-vergadering en het galadiner.
Hoofdspreker tijdens de avond is de heer De Boer, voorzitter van VNO-NCW. Het galadiner vindt plaats aan boord van het cruiseschip Jules Verne. Gedurende de avond gaan de Prinses en haar echtgenoot in gesprek met een aantal bestuursleden van de ICS en de KVNR over actuele vraagstukken in de zeescheepvaart.  
 
Prinses Margriet is petekind van de Nederlandse koopvaardij en erelid van de KVNR.

Bron: RVD

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: