BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Sarah Ferguson helpt met zoeken naar hond

Sarah Ferguson is op zoek naar een chocoladebruine Labrador. De hond wordt vermist in de Noord-Londense wijk Totteridge. De hertogin van York gebruikte maandag Twitter om hulp te vragen bij de zoektocht naar het dier. "Haar naam is Maya”, aldus Sarah.

Ze heeft zelfs een telefoonnummer meegetweet voor wanneer de Labrador wordt gevonden. Er is tegelijkertijd ook een hulpoproep uitgegaan via Twitter en op internet bij 'Dog Lost'. Daar valt op te maken dat Maya sinds zondag wordt vermist, dat ze geen halsband omhad en dat ze is gechipt.

Uit een andere tweet blijkt dat de hond niet van Sarah Ferguson zelf is. Ze verstuurde namelijk ook een bericht waarin Jodie Smith spreekt over "mijn Labrador" en waarin ze foto's laat zien van de hond.

Gelukkig wist de de hond zelf de weg naar huis te vinden, zo liet Jodie Smith maandagavond op Twitter weten.

Het dier werd zondag vermist en was maandagmorgen nog gezien op zo'n 8 kilometer van zijn thuis in de Londense wijk Totteridge.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook