BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Bruidegom prins Carl Philip dankt publiek

Met een groepsfoto van de bruiloftsgasten op de trappen van het Koninklijk Paleis eindigde in Stockholm de rijtoer van het bruidspaar prins Carl Philip en prinses Sofia. Familie en genodigden hadden daarna even tijd om zich op te frissen voor het diner en het aansluitende feest.

Het zomerse weer gaf de mogelijkheid voor een openluchtreceptie in de Logården, waar de gasten het bruidspaar na het rondje door het centrum van de Zweedse hoofdstad opwachtten. Prins Carl Philip stelde zijn vrouw 'prinses Sofia' officieel voor en bedankte in een korte toespraak de duizenden op de kade die het bruidspaar toejuichten. Koning Carl Gustaf vroeg daarna om een driewerf 'hoera'.

Vervolgens was het tijd voor een drankje en het uitwisselen van gelukwensen, waarna het kersverse bruidspaar met de wederzijdse ouders het bordes van de trap opzochten en de genodigden zich op de trappen opstelden voor een foto.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: