BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Bruidstaart Britse royals onder de hamer

Bij een veiling van het Amerikaanse veilinghuis Julien's Auctions gaan eind juni vijf bijzondere stukjes taart onder de hamer. Hieronder een stukje taart van het huwelijk van prins William en Kate.

Maar hier houdt het nog niet op. Mensen kunnen ook bieden op stukjes taart van de bruiloft van prins Charles en Diana, van prins Charles en Camilla, van prins Andrew en Sarah Ferguson en van prinses Anne en Mark Phillips. Op Twitter laat het veilinghuis een aantal van de stukjes cake zien. De plakjes lekkernij zitten allemaal in een mooi versierd doosje.

Het is niet voor het eerst dat het veilinghuis stukjes bruidstaart van royals onder de hamer brengt. Zo werden er al eerder plakjes cake aangeboden van onder meer het huwelijk van William en Kate en van Charles en Diana. De stukjes taart brachten toen 3000 euro en 1050 euro op.

De stukjes taart worden op 27 juni geveild.

Bron: ANP

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook