BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Catherine deelt foto van prins George met prinses Charlotte

Het Britse koningshuis heeft zaterdagavond een foto van prins George met zijn zusje prinses Charlotte onthuld. Dit deden ze via het Twitteraccount van Kensington Palace. "Het doet ons veel plezier om de eerste foto van prins George met zijn kleine zusje prinses Charlotte te delen", staat er bij de foto.

Daarnaast laat het koningshuis weten dat de foto is genomen door de moeder van de twee kinderen. "De foto van prins George en prinses Charlotte is midden mei genomen door de hertogin van Cambridge."

Eerder op de dag liet Kensington Palace al weten dat de foto met de wereld gedeeld zou worden. "We kunnen niet wachten om het met jullie te delen."

Het Britse hof onthulde vrijdag dat Charlotte op zondag 5 juli wordt gedoopt. De aartsbisschop van Canterbury, Justin Welby, zal de doopplechtigheid leiden in de St. Mary Magdalene-kerk op het landgoed Sandringham. Het prinsesje werd op zaterdag 2 mei geboren.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: