BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Catherine neemt George mee naar polowedstrijd

Hertogin Catherine heeft prins George zondag meegenomen naar een polowedstrijd in Gloucestershire. Terwijl prins William aan de wedstrijd meedeed, speelde Catherine met hun zoontje in het gras.

Volgens de Britse krant Mirror vermaakten Kate en haar zoontje zich goed. Ook Zara Phillips, peettante van George, was bij het evenement aanwezig. Zij speelde ook met het bijna twee jaar oude prinsje.

Bekijk hier de foto's

Een dag eerder verscheen hertogin Catherine voor het eerst sinds de geboorte van dochter Charlotte in het openbaar. Ze nam deel aan de Trooping the Colour Parade in Londen, een jaarlijks terugkerend evenement ter ere van de verjaardag van koningin Elizabeth. Ook de kleine George was hierbij aanwezig.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: