BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Charlotte Casiraghi valt van paard

Charlotte Casiraghi is donderdag tijdens de Longines Athina Onassis Horse Show in Saint-Tropez van haar paard gevallen. Dat is te zien op foto's in handen van het Franse roddelblad Closer.

Charlotte draait al heel wat jaren mee in het internationale jumpingcircuit en dan gebeurt er af en toe wel eens een ongelukje. De 28-jarige dochter van prinses Caroline van Monaco werd van haar paard geworpen toen het dier weigerde te springen bij een van de hindernissen.

Het nichtje van prins Albert II stond zelfstandig op en liep van het parcours. Het lijk er dus op dat Charlotte niet gewond is geraakt tijdens de val.

Casiraghi staat de afgelopen dagen veel in de schijnwerpers. Haar relatie met de Franse komiek Gad Elmaleh zou namelijk voorbij zijn. De breuk is nog niet officieel bevestigd, maar de twee zijn al langere tijd niet meer in elkaars gezelschap gezien. Het stel heeft een zoontje van anderhalf jaar.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook