BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima vergadert in Milaan

Koningin Máxima woont dinsdag in Milaan de eerste International Day of Family Remittances bij. Ze neemt in haar VN-functie deel aan de discussie over arbeidsmigranten die geld sturen naar familieleden in het thuisland.

Koningin Máxima zal tijdens de conferentie onder meer spreken over het belang van veilige en betaalbare manieren om geld over te maken naar het thuisland. Aan de conferentie in Milaan nemen onder anderen vertegenwoordigers van publieke en private financiële instellingen, internationale organisaties, beleidsmakers, denktanks en vertegenwoordigers uit de migrantensector deel.

Haar schoonmoeder prinses Beatrix is dinsdag in Amsterdam. Daar reikt ze in het Koninklijk Paleis de Zilveren Anjers uit van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Koning Willem-Alexander is ook bij de uitreiking aanwezig. Hij neemt ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van het fonds het lustrumboek 'Een mecenas van belang' in ontvangst.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: