BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Pieter van Vollenhoven zegt galadiner af

Pieter van Vollenhoven was dinsdagavond niet aanwezig bij het galadiner van de International Chamber op Shipping (ICS) in Rotterdam dat hij samen met prinses Margriet zou bijwonen.

Van Vollenhoven moest het galadiner onverwacht afzeggen wegens een ziekenhuisbezoek in de middag dat uitliep, laat de Rijksvoorlichtingsdienst weten.

De man van prinses Margriet moest voor reguliere controle langskomen in het ziekenhuis. De RVD laat weten dat dit bezoek langer duurde dan voorzien, hierdoor had hij geen tijd meer om op tijd in Rotterdam te verschijnen.

Het galadiner vond plaats aan boord van het cruiseschip Jules Verne. Hoofdspreker tijdens de avond was VNO-NCW-voorzitter Hans de Boer. Gedurende de avond ging de prinses in gesprek met een aantal bestuursleden van de ICS en de KVNR over actuele vraagstukken in de zeescheepvaart. Prinses Margriet is petekind van de Nederlandse koopvaardij en erelid van de KVNR.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook