BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Harry drinkt thee met Michelle Obama

Prins Harry heeft dinsdagochtend Michelle Obama op de thee ontvangen op Kensington Palace in Londen. De Amerikaanse presidentsvrouw brengt een tweedaags bezoek aan Groot-Brittannië.

Michelle Obama promoot de educatie van meisjes over de hele wereld. Maandagavond arriveerde ze met haar dochters Malia en Sasha en haar moeder Marian Robinson op London Stansted.

Tijdens de thee spraken prins Harry en Michelle Obama onder meer over hun gezamenlijke interesse in het ondersteunen van oorlogsveteranen en hun families. Op het Twitteraccount van Kensington Palace staat dat de prins erg verheugd was met haar komst. Geïnteresseerd luisterde hij naar haar initiatief Let Girls Learn. Het doel van dit project is om het aantal vrouwelijke schoolverlaters te verminderen in een poging hun financiële stabiliteit, gezondheid en onafhankelijkheid te verbeteren.

In Oost-Londen bezocht de Amerikaanse first lady een school voor meisjes.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: