BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Madeleine viert 2-jarig huwelijk

Prinses Madeleine en haar man Chris vieren maandag dat ze twee jaar geleden trouwden. Op haar Facebookpagina blikt de hoogzwangere prinses terug op 'twee heerlijke jaren'. "We zijn benieuwd wat de toekomst ons brengt", schrijft ze bij de foto.

Prinses Madeleine en Chris O’Neill gaven elkaar het jawoord op zaterdag 8 juni 2013 in de slotkerk van het Koninklijk Paleis in Stockholm. Op 20 februari 2014 werden ze de trotse ouders van dochter Leonore. De jongere zus van kroonprinses Victoria is momenteel in verwachting van hun tweede kindje. Wanneer de prinses precies is uitgerekend, is niet bekend.

Sinds december wonen Madeleine en Chris in Stockholm, nadat ze New York verlieten om dichter bij haar familie te zijn. Komend najaar vestigt het gezin zich in Londen, dat heeft een medewerker van het Zweedse hof onlangs bevestigd tegeover de Zweedse krant Aftonbladet.

Komende zaterdag stapt Madeleine’s broer, prins Carl Philip, in het huwelijksbootje met zijn verloofde Sofia Hellqvist. Het paar trouwt om 16.30 uur in de slotkerk van het Koninklijk Paleis in de Zweedse hofstad. Blauw Bloed doet zaterdag vanuit Stockholm live verslag van het koninklijk huwelijk.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: