BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

William en Catherine nodigen burgers uit voor doop

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben burgers uitgenodigd om zondag naar de St. Mary Magdalene Church in Sandringham te komen voor de doop van prinses Charlotte.

Het stel heeft gevraagd of het mogelijk is om het veld voor de kerk open te houden, zodat mensen die het leuk vinden kunnen komen om het prinsesje te zien, zo meldt The Telegraph. De Britse krant schrijft dat er duizenden mensen bij de kerk worden verwacht.

"De hertog en hertogin van Cambridge zouden het leuk vinden als er veel mensen die hen hebben gefeliciteerd met de geboorte van hun dochter zouden komen", laat het hof weten. "De hertog en hertogin van Cambridge hebben zoveel lieve berichten gekregen naar aanleiding van de geboorte, ze vinden het dan ook heel leuk dat er ruimte is voor publiek."

De doop zelf zal alleen toegankelijk zijn voor gasten die het stel heeft uitgenodigd. Koningin Elizabeth, prins Philip, prins Charles, hertogin Camilla, prins George en de ouders van Kate worden onder anderen verwacht.

Prins George werd in oktober 2013 gedoopt op een andere plek, namelijk bij St. James's Palace. Daar was toen geen ruimte voor publiek.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: