BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Zoon prinses Caroline gaat trouwen

Pierre Casiraghi, de jongste zoon van prinses Caroline van Monaco, gaat trouwen. Pierre (27) stapt in augustus in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Beatrice Borromeo (29). Het huwelijk vindt plaats in Italië, het geboorteland van Borromeo, meldt Hello! Magazine.

Voor de religieuze plechtigheid in Italië zal het stel elkaar op zaterdag 25 juli eerst het jawoord geven tijdens een burgerlijk huwelijk in Monaco. Volgens het Spaanse tijdschrift Hola dat foto's heeft van de uitnodiging gebeurt dit in de tuinen van paleis van de Grimaldi's.

De religieuze ceremonie is op zaterdag 1 augustus en wordt grootser aangepakt. De plechtigheid vindt plaats op een eiland in het Lago Maggiore, dat eigendom is van de familie van Beatrice. Volgens Italiaanse media gaat het om het eiland Isola Bella waar de oudere zus van Beatrice in 2011 trouwde.

Pierre en Beatrice, een bekende journaliste en presentatrice, ontmoetten elkaar zeven jaar geleden tijdens hun studie aan de universiteit van Milaan. Het neefje van prins Albert heeft zijn vriendin vorig jaar ten huwelijk gevraagd.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: