BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Deense koninklijke familie op de foto

De Deense koninklijke familie heeft zaterdag de jaarlijkse fotosessie gehouden. De familie ontving de pers op Gråsten Slot op Zuid-Jutland. De plaatjes werden geschoten in de tuin van het paleis.

Het is ieder jaar weer een verrassing welke familieleden bij de fotosessie aanwezig zijn. Dit jaar waren prins Joachim en zijn vrouw prinses Marie er niet bij met hun gezin. Koningin Margrethe en haar man prins-gemaal Henrik waren er natuurlijk wel. Kroonprins Frederik, zijn vrouw Mary en hun kinderen waren er ook. Net als prinses Alexandra van Berleburg met haar man en hun twee kinderen. Alexandra is de oudste dochter van Margrethe's zus prinses Benedikte.

Billed Bladet schrijft dat de familie, ondanks het sombere weer, had gekozen voor lichte zomerse kleding. De leden van de koninklijke familie zaten op een lange halfronde bank terwijl ze werden gefotografeerd.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook