BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Geschrokken prins Charles hit op internet

De schrikreactie van de Britse prins Charles zorgt voor een hoop hilariteit op internet. De troonopvolger en zijn vrouw Camilla werden woensdag verrast door een adelaar die vlak voor hen langs vloog. Foto's van Charles' en Camilla's geschrokken gezichten veroorzaakten een heuse internetmeme.

Creatievelingen gingen al snel aan de slag met de foto en lieten Charles van allerlei andere dingen schrikken. Zo dook zangeres Miley Cyrus vlak voor de prins op en lijkt Charles ook geen fan van zanger James Blunt. De bewerkte foto's kregen op Twitter #princecharlesbeingattackedbythings mee.

Charles en Camilla maakten tijdens de Sandringham-bloemenshow kennis met Zephyr de adelaar, de mascotte van het Army Air Corps. Een medewerker van het Britse hof liet na afloop weten dat foto's van de ontmoeting met de adelaar dramatischer lijken dan het in werkelijkheid was.

Bekijk hier de video en de foto's

Bron:

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: