BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning Willem-Alexander bij Galapremière van de Nederlandse Reisopera

Koning Willem Alexander is donderdag 3 september aanwezig bij de Nederlandse Reisopera in het Wilminktheater in Enschede.

De Nederlandse Reisopera viert haar zestigjarig bestaan met een Galapremière van Puccini’s Madama Butterfly met de Nederlandse sopraan Annemarie Kremer in de hoofdrol. Voorafgaand aan deze voorstelling bezoekt de Koning een speciaal voor deze gelegenheid gemaakte jeugdvoorstelling. Deze voorstelling wordt gespeeld door honderdvijfenzestig kinderen van de Freinetschool de Bothoven uit Enschede.
 
De Nederlandse Reisopera is een reizend theatergezelschap dat voorstellingen verzorgt in heel Nederland en daarbuiten. De Reisopera werkt samen met (inter)nationale theatergezelschappen en orkesten en heeft een eigen talentontwikkelingsprogramma voor jonge theaterprofessionals.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: