BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning Willem-Alexander opent nieuw hogeschooljaar

Koning Willem-Alexander opent maandagmiddag 31 augustus 2015 het hogeschooljaar van De Haagse Hogeschool in Den Haag. De Koning houdt een toespraak.

Koning Willem-Alexander opent maandagmiddag 31 augustus 2015 het hogeschooljaar van De Haagse Hogeschool in Den Haag. De Koning houdt een toespraak.
 
Het openingsprogramma bevat een talkshow onder leiding van Jacco van Uden, lector Change Management aan De Haagse Hogeschool. Samen met diverse gasten aan tafel, waaronder de voorzitter van het College van Bestuur Leonard Geluk, wordt gesproken over de thema’s van De Haagse Hogeschool. Dit zijn wereldburgerschap, internationalisering, netwerkhogeschool en kwaliteit. De thema’s komen ook terug tijdens interactieve huiskamers waar bezoekers beleven, voelen en ruiken waar de hogeschool aan werkt. Daarnaast worden mini-colleges gegeven.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: