BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Mathilde naar tentoonstelling @yourservice

De Belgische koningin Mathilde bezoekt volgende week, op vrijdag 17 juli, de tentoonstelling genaamd @yourservice. Dat heeft het Belgische hof vrijdag bekendgemaakt.

Zoals de naam van de expositie al zegt, is het thema van de tentoonstelling: Tot uw dienst. Te zien zijn werken van Belgische kunstenaars als Nadia Naveau, Wim Delvoye, Johan Muyle, Kris Martin, Stephane Halleux, Paul De Vylder en Michaël Aerts.

De koningin bezoekt de tentoonstelling in het Egmontpaleis in Brussel. Het Belgische hof maakte donderdag al bekend dat de echtgenote van koning Filip ook woensdag en donderdag een tentoonstelling bezoekt. Woensdag gaat ze naar La Salle de Pendus in het MAC's (Museum voor Hedendaagse Kunsten van de Federatie Wallonië-Brussel) en donderdag brengt de koningin in Gent een bezoek aan Piano & Co, 250 jaar Belgische piano-industrie.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: