BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Mario Testino maakt foto's van prinses Charlotte

Niemand minder dan topfotograaf Mario Testino is zondag in het Engelse Sandringham om prinses Charlotte te fotograferen, dat heeft het Britse hof bevestigd tegenover Us Weekly.

Testino zal volgens het blad de foto's van het feestje na de doop van het prinsesje maken. Prins William en hertogin Catherine zouden het geweldig vinden dat de fotograaf tijd heeft gemaakt om naar Sandringham te komen en daar denkt Testino net zo over. "Ik voel me zeer vereerd dat ik deze belangrijke dag mag vastleggen", aldus Testino in een reactie.

De fotograaf is overigens al bekend met de Britse royals. Hij maakte in 1997 een aantal plaatjes van prinses Diana. Ook fotografeerde hij prins Charles al eens met zijn twee zoons en was hij verantwoordelijk voor de foto's van prins William en Kate toen ze hun verloving bekendmaakten.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook