BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's gezin Zweedse prinses Madeleine

De Zweedse prinses Madeleine heeft nieuwe foto's van haar gezinnetje gedeeld. Madeleine, haar man Christopher O'Neill en kinderen prinses Leonore en prins Nicolas poseerden bij het koninklijke zomerverblijf Solliden op vakantie-eiland Öland in de Oostzee.

"Ik ben dankbaar moeder van twee kinderen te zijn", schreef prinses Madeleine op Facebook bij de familiekiekjes. "Leonore en Nicolas zijn beiden engeltjes." De Zweedse prinses beviel in juni van prins Nicolas, prinses Leonore zag in februari 2014 het levenslicht.

Op de foto's zijn prinses Madeleine, Christopher, prinses Leonore en prins Nicolas niet samen te zien. De 33-jarige prinses staat wel met beide kinderen apart op de foto en met haar man en zoon. Ook Chris poseerde met prins Nicolas.

Bekijk hier de foto's

Bron: ANP