BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins William en Catherine wonen zeilrace bij

De Britse prins William en zijn vrouw Catherine hebben weer een sportief evenement in hun openbare agenda staan. Op zondag 26 juli wonen ze de Louis Vuitton America's Cup World Series bij. Dat maakte Kensington Palace donderdag bekend.

Het watersportevenement wordt van 23 tot en met 26 juli gehouden in het Engelse Portsmouth. Het wordt een heel spektakel, waarbij enorme catamarans en zeilboten langs de kust strijden om de titel.

De prins is een groot sportliefhebber en dat blijkt wel uit zijn vele activiteiten. Hij is erevoorzitter van de Britse voetbalbond FA, moedigde het nationale voetbalvrouwenteam aan voor het WK in Canada en bezocht met Catherine een tenniswedstrijd op Wimbledon.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: