BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins William ontvangt de 'Lionesses'

Prins William ontvangt donderdag de speelsters van het Engelse dameselftal. Op het WK in Canada haalden de Engelse voetbalsters onlangs de derde plek.

William houdt donderdag op Kensington Palace een receptie voor de Lionesses, zoals de bijnaam van het Engelse vrouwenteam luidt. De hertog van Cambridge heeft de verrichtingen van het vrouwenvoetbalelftal tijdens het WK op de voet gevolgd. Zo belde hij ze nog voor de halve finale tegen Japan, om ze succes te wensen.

Prins William is erevoorzitter van de Engelse voetbalbond FA. Hij staat bekend als sportliefhebber. Zo was hij woensdag op Wimbledon samen met zijn vrouw Catherine aanwezig bij de kwartfinalepartij van de Britse tennisser Andy Murray tegen Vasek Pospisil.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook