BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins William stuurt zieke man een brief

Jason Liversidge en zijn vrouw Liz zijn behoorlijk verrast door niemand minder dan prins William. De zoon van prins Charles stuurde het stel een brief nadat de twee te zien waren geweest in een tv-programma om te praten over de ongeneeslijke ziekte van Jason.

Jason en Liz, die samen twee kinderen hebben, vertelden hun verhaal onlangs in het programma DIY SOS. De programmamakers namen na een paar weken contact op met de twee, er was namelijk post voor ze gekomen. "Ze vertelden ons dat ze een brief hadden gekregen van de hertog van Cambridge en ze vroegen ons of ze het door konden sturen", legt mevrouw Liversidge uit.

De twee vertellen Hull Daily Mail dat de brief van William met de hand was geschreven. In de brief legt de prins, volgens Jason en Liz, uit dat hij het programma voor het eerst zag en dat hij ze graag sterkte wilde wensen. "Hij is zelf ook vader en hij was geraakt door onze situatie."

Volle agenda

Na de televisie-uitzending kreeg de familie Liversidge vanuit het hele land post, maar een brief van de prins hadden ze nooit verwacht. "Hij heeft een volle agenda, dus het feit dat hij de tijd heeft genomen om ons een brief te sturen is echt geweldig."

Wat William precies in de brief heeft geschreven, willen Jason en Liz niet zeggen. "Het is heel persoonlijk, dus dat houden we liever privé", aldus Liz.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: