BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Madeleine met gezin op Zweeds eiland

Prinses Madeleine en haar man Chris O'Neill verhuizen in de herfst met hun twee kinderen naar Engeland, maar voordat ze vertrekken verblijven ze deze zomer met elkaar op het Zweedse eiland Öland. Dat meldt de Zweedse krant Expressen.

Het gezin verblijft in de koninklijke zomerresidentie Solliden. Daar zullen in de komende weken ook andere leden van de Zweedse koninklijke familie naartoe komen.

Volgens de Zweedse krant Expressen zijn prinses Madeleine en haar man Chris tijdens hun vakantie bezig met het plannen van de doop van hun pasgeboren zoontje. De krant schrijft dat de doop niet in Engeland plaats zal vinden, maar in Zweden. Expressen denkt ook al te weten wie een van de peetooms wordt van het jongetje, namelijk prins Carl Philip.

Prinses Madeleine beviel halverwege juni van haar zoontje Nicolas. Dochter Leonore is bijna anderhalf jaar. In mei maakte de koninklijke familie bekend dat het gezin dit jaar nog naar Engeland zal verhuizen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: