BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Robbie Williams treedt op voor prins Albert

Prins Albert van Monaco vierde afgelopen weekend dat hij tien jaar geleden zijn vader Rainier opvolgde. Zondagavond stond er onder meer een gratis concert van Robbie Williams in Monaco op het programma.

Voorafgaande aan het concert betrad gastheer prins Albert en zijn echtgenote prinses Charlène het podium op het plein voor het paleis op de rots om de Britse zanger aan te kondigen. Ook poseerden ze vooraf met Robbie Williams en diens vrouw Ayda Field.

Robbie Williams noemde het een magische avond. "Gefeliciteerd prins Albert en prinses Charlène: dank voor de uitnodiging om dit mee te kunnen vieren. Wat een magische avond", twitterde de artiest. Met het concert werd een tweedaags feest afgesloten dat in het teken stond van het tienjarige ambtsjubileum van Albert II.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: