BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Spaanse koningin Sofia viert vakantie met kleinkinderen

De Spaanse koningin Sofia is op het eiland Mallorca. Daar geniet ze samen met haar kleinkinderen van de zomervakantie.

De koningin en haar kleinkinderen, Pablo Nicolas, Irene, Miguel, Victoria Federica and Juan Valentin, gingen maandag langs bij een zeilschool genaamd Calanova in de stad Palma de Mallorca. Vorig jaar volgden de kleinkinderen van Sofia er zeilles tijdens hun vakantie in Mallorca. De Spaanse krant El Mundo schrijft dat de kinderen ook dit jaar weer lessen zullen gaan volgen bij de school.

De krant merkt op dat Felipe Juan Froilán, de oudste zoon van prinses Elena, niet bij zijn neefjes en nichtjes is. Wat hier de reden van is, is niet bekend. Ook de kinderen van koning Felipe en koningin Letizia zijn er niet. Het koninklijke gezin zal zich volgens El Mundo later bij de familieleden voegen.

De Spaanse royals vieren hun zomervakantie traditiegetrouw op Mallorca. Ze verblijven daar dan in de koninklijke zomerresidentie Marivent.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: