BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Brits koningshuis in viervoudige portretten

Een aankomende tentoonstelling in Londen geeft bezoekers een heel nieuw beeld van het Britse koningshuis. Letterlijk dan, want het gaat om zogeheten viervoudige portretten. Daarbij zijn onder anderen koningin Elizabeth en prins William van vier kanten tegelijk te zien.

Verschillende Britse media tonen de foto's. Op de beelden zijn de royals in een officieel kostuum gekleed. Voor William is dat bijvoorbeeld zijn militaire tenue, en zijn stiefmoeder Camilla draagt een witte jurk met sjerp en tiara in haar haren. Elizabeth heeft een rode jurk met een broche erop aan.

De foto's zijn op verschillende data genomen door Hugo Rittson Thomas. Hij gebruikte spiegels om de geportretteerden er van vier kanten tegelijk op te zetten. De tentoonstelling The Queen's People is van 19 augustus tot 19 september te bezoeken in Eleven Fine Art, een gallery in Londen.

Bekijk hier de foto's

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook