BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning Harald krijgt fopspeen van driejarig kindje

De Noren laten geregeld cadeautjes voor de koninklijke familie achter bij het paleis in Oslo. Koning Harald kreeg eerder deze week een wel heel bijzonder presentje: een zak vol speentjes. Het Noorse hof plaatste een foto van de fopspenen op Facebook.

De tutters waren een cadeau van de driejarige Jens. "Voor de koning. Ik heb deze spenen niet meer nodig", luidde de tekst op een bijgevoegd kaartje. Het zakje vol spenen lag bij de voet van het standbeeld van koning Karl XIV Johan, waar hoveniers het presentje vonden. "Soms vinden we hele leuke dingen", schreef het Noorse hof op Facebook. Of Harald de fopspenen ook persoonlijk in ontvangst heeft genomen, is niet bekend.

Bekijk hier het bericht op facebook

Bron: ANP

 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: