BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kroonprinses Mary opent psychiatrisch ziekenhuis

Kroonprinses Mary heeft maandag een nieuw ziekenhuis geopend in de Deense plaats Slagelse. Onder toeziend oog van heel wat belangstellenden knipte ze het rode openingslint door.

"Het is met groot plezier dat ik dit nieuwe psychiatrische ziekenhuis nu voor geopend mag verklaren", zei de kroonprinses volgens Billed Bladet met een grote glimlach voordat ze de officiële opening verrichtte. Na de opening kreeg Mary een rondleiding door het gebouw dat is voorzien van de laatste moderne technieken om de patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Volgens de Deense krant was de kroonprinses behoorlijk onder de indruk.

"Het was een mooie ervaring. Het ziet er allemaal heel nieuw en innovatief uit", aldus kroonprinses Mary aan het einde van haar bezoek. "Omdat over alles heel goed is nagedacht, is dit ziekenhuis klaar voor de toekomst. Mijn felicitaties aan Seeland", besloot ze over de regio waarin het ziekenhuis staat.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook