BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Mike Tindall laat neus rechtzetten

Mike Tindall gaat binnenkort onder het mes. De man van Zara Phillips laat zijn neus recht zetten. Tindall, die in 2011 trouwde met de kleindochter van koningin Elizabeth, moet vanwege gezondheidsredenen geopereerd worden. Hij kan nu niet ademen door zijn kromme neus.

"Ik wil er eigenlijk helemaal niets aan laten veranderen", zegt de 36-jarige Tindall in The Mirror. "Maar ik moet wel want ik kan nu niet goed ademen. Het lijkt denk ik een beetje op een mopshond."

Tindall, die jarenlang rugby speelde, brak zijn neus acht keer. De eerst keer was hij slechts vijf jaar, toen viel hij uit een botsauto. Drie andere breuken waren het gevolg van acties op het rugbyveld. Het kromme reukorgaan van Tindall is zijn schoonmoeder prinses Anne al jaren een doorn in het oog. Anne raadde Tindall aan zijn neus voor zijn bruiloft al recht te laten zetten. Ook koningin Elizabeth zou de draak hebben gestoken met Tindalls neus.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: