BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Nicolas wordt gedoopt op 11 oktober

Het Zweedse prinsje Nicolas wordt op 11 oktober gedoopt in de paleiskapel van Drottningholm, de koninklijke residentie even buiten Stockholm. Dat meldden Zweedse media dinsdag.

Prins Nicolas Paul Gustaf is op 15 juni geboren als tweede kind van prinses Madeleine en Chris O'Neill. Zijn vader had al gezegd een voorkeur te hebben voor de intieme paleiskapel waar ook hun eerste kind, prinses Leonore, is gedoopt.

Prinses Madeleine is met haar kinderen deze zomer naar Londen verhuisd, waar Chris nieuw werk heeft gevonden. Eerder ruilde het gezin New York al in om tijdelijk in Zweden te gaan wonen, in afwachting van de geboorte van Nicolas en het vinden van nieuwe huisvesting in de Britse hoofdstad.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: