BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Mette-Marit 42e verjaardag

De Noorse kroonprinses Mette-Marit is jarig. De vrouw van kroonprins Haakon is woensdag 42 jaar oud geworden.

Het Noorse hof maakt via Facebook melding van de verjaardag. "Mette-Marit is 42 jaar oud geworden. Voel je vrij om eens een kijkje te nemen op de website van het hof, Kongehuset.no. Daar hebben we heel wat foto's van de kroonprinses verzameld." In ongeveer een half uur tijd hebben al honderden mensen gereageerd op het Facebookbericht.

De Noorse krant Dagbladet schrijft dat de kroonprinses woensdagochtend waarschijnlijk is verrast door haar man met een stukje zelfgebakken cake. Een aantal jaar terug vertelde ze volgens de krant namelijk in een interview dat Haakon ieder jaar voor haar verjaardag de keuken induikt om iets lekkers, meestal brownies, te maken. Wat Mette-Marit woensdag gaat doen om haar verjaardag te vieren, is verder niet bekend.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: