BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Victoria en prins Daniel naar Colombia en Peru

Kroonprinses Victoria van Zweden en haar man prins Daniel reizen dit jaar nog af naar Colombia en Peru. Het stel brengt van 18 oktober tot en met 23 oktober een bezoek aan beide landen, zo heeft het Zweedse hof woensdag bekendgemaakt.

Het doel van de twee bezoeken is het versterken van de banden tussen Zweden en de twee landen, met name op het gebied van commerciële relaties en culturele samenwerking. Het bezoek begint in Peru en wordt afgesloten in Colombia. De kroonprinses en haar man krijgen tijdens hun reis gezelschap van Anna Johansson, de Zweedse minister van Infrastructuur.

Meer details over de reis zijn nog niet bekendgemaakt, daar zal de komende weken meer duidelijkheid over komen, aldus het Zweedse hof.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: