BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Sarah Ferguson vertrokken naar Zwitserland

Sarah Ferguson woont voortaan in Zwitserland. De hertogin van York en ex van de Britse prins Andrew heeft het landhuis in Windsor, waar ze met haar ex woonde, verruild voor hun lodge in het alpenland, schrijft The Daily Express.

"Ze zal het merendeel van haar tijd doorbrengen in Zwitserland", bevestigt een woordvoerder van Ferguson. "Ze is zeer zelfstandig en heeft veel professionele verplichtingen." Hoewel ze nu in Zwitserland woont, zal Sarah veel in Londen te vinden zijn. Voor familieaangelegenheden zal ze volgens haar woordvoerder nog geregeld in Windsor zijn.

Prins Andrew en Ferguson scheidden in 1996, maar bleven als goede vrienden in hetzelfde huis wonen. Het chalet in skioord Verbier waar Ferguson voortaan vertoeft, telt dertig kamers en is 13 miljoen pond (ruim 18,5 miljoen euro) waard. Sarah Ferguson en prins Andrew kochten het optrekje eerder dit jaar samen. Het voormalig echtpaar heeft twee dochters, de 26-jarige prinses Beatrice en de 25-jarige prinses Eugenie. Andrew en Eugenie blijven achter in het landhuis in Windsor.


Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: